OranjeVM vermogensbeheer vergelijken

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Oranje Vermogensmanagement BV is een vermogensbeheer-adviseur en vermogensbeheer-begeleider voor o.a particuliere beleggers, ondernemers, DGA’s en Family Offices. Door gebruik te maken van onze gratis diensten profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Wij kennen de Vermogensbeheer-markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Het Philips zoals we dat kennen gaat op de schop. Philips gaat zich opsplitsen in een twee aparte zelfstandige bedrijven, één voor lichtoplossingen en een voor gezondheid en consumenten. De lichtdivisie gaat zich vooral toeleggen op innovatieve lichtoplossingen en projecten en zoekt kopers voor de led-productie. Afgelopen zomer kondigde het bedrijf al aan dat de led-productie verkocht gaat worden.Het andere Philips gaat verder onder de naam HealthTech en zal bestaan uit het samenvoegen van de divisie gezondheid en consumentenelektronica. Professionele gezondheidszorg wordt gecombineerd met gezond leven en preventie.Beide bedrijven zullen marktleiders zijn en blijven de naam Philips voeren. Het HealthTech-bedrijf heeft een gecombineerde omzet van ongeveer 15 miljard euro, het Lichtoplossingen-bedrijf heeft een omzet van 7 miljard euro