Minikrediet, de flexibele en snelle lening

Wie snel op zoek is naar een lening voor een korte termijn kan tegenwoordig niet meer om de minilening heen. Met een minilening heeft u niet alleen snel uw geld maar weet u ook meteen waar u aan toe bent dankzij een snelle aanvraag en acceptatieprocedure. Wij leggen de minilening graag uit voor u.

Snel geld lenen

Er kunnen altijd omstandigheden ontstaan waardoor u snel over financiële middelen moet kunnen beschikken. Een rekening die dreigt naar een incassobureau te gaan, een deurwaarder die u zal komen bezoeken of een wielklem om uw auto. Als een lange aanvraagprocedure voor u geen optie is kunt u nu gelukkig kiezen voor de minilening. De minilening wordt vaak al binnen 24 uur verstrekt en kan geheel op maat aangeboden worden. U kiest zelf het bedrag, uw maandelijkse aflossing of de looptijd. Negatieve BKR registratie? Ook geen probleem, u kunt een minikrediet zonder BKR toetsing aanvragen.

Voordelig online geld lenen

De meeste minileningen worden online verstrekt. Het gehele proces van aanvraag tot uitbetaling wordt online afgehandeld. Doordat de minilening met BKR codering verstrekt kan worden is het niet nodig om uw aanvraag te toetsen bij het BKR. Hierdoor is uw aanvraag veel sneller afgehandeld. Door de snelle en efficiënte verwerking van uw online minikrediet kunt u ook rekenen op een lagere rente ten opzichte van de traditionele lening. Bovendien zit u bij een minikrediet niet vast aan lange looptijden of moeilijke voorwaarden voor bijvoorbeeld vervoegd aflossen.