Intimiderende auto inkopers komen dreigend over

Overweegt u om uw auto te verkopen aan een handelaar of door middel van een “auto verkopen” advertentie op een autoverkoop site? Dan krijgt u geheid te maken met occasion inkoop bedrijven die interesse zullen tonen in uw 2de hands occasion, alleen dit zijn niet altijd nette, professionele mensen. Sommige kunnen nogal hun mening opdringen en intimiderend overkomen omdat hun zin willen krijgen op elke mogelijke manier.

 

Deze mensen zijn zodanig opgeleid dat ze allerlei psychologische trucjes weten te gebruiken om te krijgen wat ze willen, en voor de prijs dat ze willen. Uw occasion kan wel in perfecte staat verkeren maar toch zullen  dat soort mensen hun uiterste best om uw auto helemaal tot in de puntje af te kraken in de hoop er zo min mogelijk voor te hoeven betalen, en dat lukt hun meestal ook nog. Door middel van veel jargon te gebruiken, en technische kennis kunnen veel mensen verwarren en ervan overtuigen dat de auto niet in orde is, en bieden vervolgens veel lager dan de initiele vraagprijs.

 

Hoe auto inkopers ter werk gaan

 

Er zijn verschillende groepen auto inkopers die alles in de gaten houden, ze doen er alles aan om een goede deal te sluiten die hun voordeel zal vallen. De ene gaat op zoek naar “auto verkopen” bordjes op straat van particulieren die geen internet hebben en op de ouderwetse manier een gok nemen, dat zijn bovendien oudere mensen. Die zijn meestal wel makkelijk over de streep te halen omdat ze sneller ja zeggen als een opdringerige auto inkoper blijft doordrammen. Het tweede deel gaat op zoek naar de meeste interessante “occasion verkopen” advertenties op verschillende occasion verkoop sites. Ze nemen dan contact op met die mensen en gaan tijdens het bezichtigen van de auto en de testrit allerlei kwaaltjes opnoemen om er minder voor te hoeven betalen. Er lopen zelfs verhalen rond dat sommige erg intimiderend overkomen, vooral bij vrouwen waardoor de particuliere auto verkoper toch maar ja zegt om problemen te voorkomen, uit angst voor de gespierde auto inkoper.

 

Onaangename situaties voorkomen door hulp te krijgen van “ikwilvanmijnautoaf.nl”

 

Het is een hele klus om als particulier een auto te verkopen aan betrouwbare partij, en er zeker van te zijn dat diegene verder geen verkeerde bedoelingen heeft en geen oplichter is. Er komen dagelijks meer oplichters, en scammers bij, Nederlands staat zelfs in de top 3 landen ter wereld waarbij de meest wordt gefraudeerd via internet. toch is er een manier om veilig uw auto te verkopen zonder bang te hoeven zijn om in aanraking te komen met nare figuren, het enige wat u hoeft te doen is uw auto aan te melden op de auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl .Het is erg gebruikersvriendelijk, u heeft in 3 eenvoudige stappen uw auto aangemeld en kunt u komende 48 uur al een bod verwachten van een erkende, betrouwbare auto inkoop bedrijf die wij vooraf voor u hebben gescreend. Bovendien krijgt u contant uitbetaald voor uw auto de dag van de sleuteloverdracht, op deze manier kan er verder helemaal niks misgaan en alles is vrijblijvend voor de consument.