Een keer in de zeven jaar uw parketvloer laten schuren

Bent u op de hoogte van het onderhoud van uw parketvloer? Wist u bijvoorbeeld dat u hem meerdere keren per jaar in de lak of olie moet zetten? En dat u hem een keer in de zeven a tien jaar opnieuw moet laten schuren en afwerken? Veel mensen weten dit niet en doen jarenlang niets aan hun vloer. Dan opeens beginnen de slijtageplekken te tonen en moet er een bedrijf ingeschakeld worden om het op te lossen. Uiteindelijk kost u dit veel meer geld dan dat u het zelf blijft bijhouden.

Wat zijn de kosten voor het behandelen van uw vloer?

Voor elke behandeling zijn er weer verschillende kosten aan verbonden. Zo is lakken iets duurder dan hardwaxen en laten oliën.  Maar elke behandeling heeft ook weer zijn eigen onderhoudsplan. Als uw vloer gelakt is, moet u dit twee a drie keer per jaar opnieuw in de polish zetten. Bij een gewaxte of geoliede vloer moet u hem een paar keer per jaar opnieuw in de wax of olie zetten. De keuze voor afwerking heeft dus met uw persoonlijke smaak te maken, maar ook met het onderhoud dat u eraan wilt besteden.

Vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of de prijzen? Kijk eens op de website of neem contact op met een van de medewerkers. Direct naar de website? Klik dan hier.