De ford focus: zakenauto van het jaar 2013

De nieuwe, moderne Ford focus is een van de meest populaire auto’s in Nederland, dankzij de combinatie van een stoere uitstraling, strak design met trendy vormen en buitengewone goede prestaties. De Ford Focus bevalt zo goed dat de auto is uitgekozen tot zakenauto van het jaar 2013.

De populariteit van deze auto heeft hoofdzakelijk te maken de prestatie/duurzaamheid combinatie, Nederlanders wordt niet alleen meer milieubewust, maar ook voorzichtiger met hun portemonnee. De Ford Focus garandeert laag brandstof verbruik, lage CO2 uitstoot zonder erop achteruit te gaan op luxe, comfort of snelheid. Dit is de ideale combinatie voor een drukke zakenman, of voor de drukke huisvrouw. Geschikt voor zowel spelende kinderen op de achterbank als veel kilometers rijden zonder mankementen te vertonen. Veel mensen zitten met spanning te wachten op de mogelijkheid om hun oude auto te kunnen verkopen op een autoverkoop site en om vervolgens over te gaan op de funky Ford focus.

Wat zijn de voordelen van een compacte auto kopen?

Nederland is de land van kleine, zuinige auto’s. Dat heeft hoofdzakelijk te maken met de wegenbelasting kosten, het kunnen verzekeren van een grote auto op naam en uiteraard met benzine verbruik en milieuvervuiling. Kijk maar om u heen en u zult meteen zien dat er meer compacte auto’s rondrijden dan zware BMW’s.

Besparing berekening

We hebben voor de consumenten een duidelijke berekening gedaan om u te laten zien hoeveel het scheelt om uw oude auto te verkopen op een occasion verkopen site en over te gaan op een zuinigere auto zoals de Ford Focus. U bespaart ten eerste op de wegenbelasting kosten, als u momenteel een Sedan auto bezit van rond de 1300kg dan bespaart u sowieso rond de 300 euro per jaar. Daarnaast is de auto ook een stuk zuiniger dan gemiddelde auto’s, de Ford focus valt in de 14% bijtelling categorie wat dit de perfecte lease auto maakt voor mensen die deze zakelijk willen gebruiken. Het is natuurlijk wel een kleine investering om de Ford te kopen, maar op lange termijn zal u er geen spijt van hebben. Bent u al overtuigd? Meld uw oude auto dan snel aan op de auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl en ontvang binnen 48 uur een bod van een erkende autoinkoop bedrijf die u contant betaald bij de sleuteloverdracht. Dit maakt de overgang naar uw nieuwe auto een stuk soepeler en makkelijker.