Top 10 Lady’s auto’s voor valentijnsdag

Het klinkt heel erg cliche, maar ondanks dat er vaak wordt gezegd “beauty is on the inside” wordt er toch nog steeds veel naar de “outside” gekeken. In deze tijd waar er om de 500 meter een zonnebank, kapper, manicure en sportschool te vinden is valt het op dat er verzorgd uitzien erg belangrijk is in de maatschappij, vooral op valentijnsdag.

In elk Hollywood film zie je dat dames helemaal gek worden als ze een man tegenkomen met een mooie auto, daarom hebben we besloten om een lijstje te maken met de top 10 auto’s waar je als man het beste mee voor de deur kunt stoppen op valentijnsdag.

1. Lamborghini

 

2. Cadillac Escalade EXT

 

3. Chevrolet Camaro

 

4. Jaguar XJ

 

5. Dodge Challenger

 

6. Mercedes Benz S550

 

7. Bentley GT convertible

 

8. Mercedes Benz SLR McLaren

 

9. Range Rover

 

10. Aston Martin DB9 Volante

 

Dit zijn natuurlijk niet de goedkoopste auto’s, het is ook niet de bedoeling dat u meteen uw oude auto te koop zet op een auto verkoop site en overgaat op een super deluxe bolide voor 1 avond, maar u kunt wel overwegen om er een te huren. Dat zal de date extra pit geven en de dame een onvergetelijke avond bezorgen. Wie wil er nou niet naar een chique restaurant in een peperdure Lamborghini?

Maar wat als u na die avond zo verliefd raakt op de prachtige auto dat u niet meer terug wilt naar uw oude Golf?

Nieuw zijn deze auto’s voor meeste onbetaalbaar, of u moet een hypotheek afsluiten om uw auto te kunnen financieren wat ook niet de bedoeling kan zijn, maar u hoeft ze niet per se “nieuw” te kopen. Het enige voordeel van de financiele crisis is dat veel mensen nu luxe bezittingen verkopen voor een hele lage prijs om op korte termijn aan geld te komen. Dat is voor mensen die een auto willen kopen erg aantrekkelijk omdat u momenteel de mooiste 2dehands auto’s kunt kopen voor de laagste prijs door middel van auto verkopen sites. Heeft u er een gevonden maar u wilt eerst van uw oude auto af? Geen probleem, dan kunt u in 3 stappen uw occasion verkopen door deze aan te melden op de occasion verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl. eenmaal aangemeld krijgt u binnen 48 uur een bod van en erkende auto inkoop bedrijf die contant uitbetaald op de dag van de sleuteloverdracht. Uw oude auto hoeft dus niet in de weg te zitten van uw nieuwe aankoop.