De leukste groepsaccommodatie van Gelderland: van appels tot Westernchalet

De leukste groepsaccommodatie van Gelderland is de Westernboerderij. Van oudsher was de Baerle (de oorspronkelijke naam) onderdeel van Havezate de Luynhorst en deed dienst als boerderij met koeien en varkens. Ook werden hier de gewassen voor het vee geproduceerd. Vanuit dit vertrekpunt hebben diverse generaties door de tijd heen hun stempel gedrukt op groepsaccommodatie de Westernboerderij anno 2015. Zo is er in de jaren 70 een manege toegevoegd aan het pand en in de jaren 90 werd de boerderij voor meer doeleinden gebruikt, namelijk recreatie en toerisme.

Indoor activiteiten in Gelderland: van golf tot aan paintball

Sinds het bedrijf zich ging richten op recreatie en toerisme zijn er diverse indoor activiteiten in Gelderland mogelijk gemaakt. Een countrygolfbaan, quadbaan, survivalbaan tot aan een paintballveld en groot activiteitenveld, er was sprake van een enorme stijging aan indoor activiteiten in deze regio van Gelderland. Ook voor gezinnen met kinderen is het goed vertoeven op deze Westernboerderij. Er is bijvoorbeeld een speeltuin en diverse indoor activiteiten in de hal beschikbaar. Deze indoor activiteiten zijn niet alleen aantrekkelijk gebleken voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Gelderland die een bedrijfsuitje met overnachting willen organiseren. Deze groepsaccommodatie in Gelderland biedt dus veel genot en plezier.

Bedrijfsuitje met overnachting in Gelderland

In deze groepsaccommodatie zijn er dus ook diverse mogelijkheden voor bedrijven die een bedrijfsuitje met een overnachting in Gelderland willen organiseren. Particulieren hebben ook genoeg te beleven met de indoor & outdoor activiteiten in Gelderland. Bovendien is de Westernboerderij nog niet klaar met vernieuwen en uitbreiden. In 2017 staat gepland om 20 western chalets te plaatsen. Deze zijn bedoeld voor onder andere een bedrijfsuitje met overnachting, bruiloften, vriendenweekend, familiedag en meer in Gelderland. De huidige accommodaties zijn ook geheel in stijl, zoals tipitenten van wel 8 meter, kampeerplaatsen en retro caravans. Het is dan ook niet vreemd dat deze locatie gewild is voor zowel particuliere als zakelijke uitjes.