Torrents Time – Hoe te gebruiken

TORRENTS TIJD KAN WORDEN TOEGEVOEGD AAN EEN SITE

Torrents Time eerst gelanceerd aan het begin van deze maand, in eerste instantie met steun van popcorntime-online.io, een nieuwe web-based incarnatie van Popcorn Time geen verband houden met eerdere vorken, waaronder de populaire .io versie . De Torrents Time plugin is niet alleen gebouwd voor The Pirate Bay al – elke torrenting site kan ondersteuning toe te voegen.

De optie om torrents te streamen wordt nu direct naast de download knop.

Een screenshot van een streaming torrent voor The Revenant.

“Door gebruik te maken van de ongelooflijke mogelijkheden van torrents, kunt u uw website te zetten, in een kwestie van seconden is een prachtig, eenvoudig te streaming website te gebruiken,” schrijft de Torrents Time team  op hun site . “Met Torrents tijd zul je in staat zijn om […] het genereren van meer omzet dan met een ander bedrijf te gelde maken, terwijl zetten een einde te maken aan vervelende advertenties.”  VentureBeatmeldt dat één of twee andere plaatsen al ondersteuning toegevoegd voor Torrents Time, terwijl populaire Pirate Bay alternatief Kickass Torrents is momenteel bezig met de integratie van de plugin.

Torrents Tijd is niet de eerste oplossing voor het streamen torrents direct in de browser, maar vorige herhalingen van de technologie hebben hun nadelen gehad. ZoalsTorrentFreak notities , sommige streaming-torrents websites gewoon pakte content via HTTP in plaats van via peer-to-peer-verbindingen, wat betekent dat ze snel liep uit bandbreedte. Een andere gebruikt technologie van gratis VPN-dienst Hola, hoewel Hola zelf nauwelijks vertrouwd is nadat het werd betrapt  verkopen gebruikers ‘internet verbindingen met botnets .

Is Torrents Time trekken elke vuile trucs op de gebruikers? Het is moeilijk om met zekerheid zeggen. Op dit moment lijkt het of de plugin is gelde door te wijzen mensen naar een betaalde VPN-service, terwijl de website belooft dat ad servers zullen worden “coming soon.” Het hebben van een bron van inkomsten betekent dat het minder waarschijnlijk te knoeien met haar gebruikers, maar zoals bij elke vorm van activiteit met betrekking tot online piraterij, er is geen garantie dat boven board alles is.

Correctie: De Torrents Time team maakt geen deel uit van het team Popcorn-Time.se, zoals aanvankelijk gezegd. Het is een onafhankelijke groep.