Mijn iPhone perfect hersteld in Antwerpen

iPhone Herstellen in Antwerpen

Ik ben afgelopen weekend samen met mijn vriendin een dagje naar Antwerpen geweest om eens lekker te gaan winkelen, uiteten en een filmpje te pakken. Eenmaal aangekomen in Antwerpen stapte we uit de auto en liet mijn vriendin haar iPhone vallen. Haar scherm helemaal stuk. Omdat ze een webshop heeft en haar iPhone dus geen seconde kan missen ben ik gaan zoeken in Google naar een iPhone reparatie winkel. We kwamen al snel uit bij ”De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen – Borgerhout. We zijn snel de auto terug ingestapt en na nog geen 10 minuten rijden waren we er al.

Binnen 20 minuten was de iPhone hersteld

Wij snel naar binnen, en tot onze verbazing vertelde de medewerker dat hij deze reparatie binnen 20 minuten klaar zou hebben. Terwijl hij het scherm van onze iPhone aan het herstellen was mochten wij meekijken. Erg leuk om eens de binnenkant van een iPhone te zien. Zoals hij ons al verteld had duurde het nog geen 20 minuten en kon mijn vriendin haar mails weer beantwoorden en haar bestellingen verwerken. We zijn snel weer terug naar het centrum gereden en konden nog lekker van onze dag genieten.

Bedankt voor het herstellen van onze iPhone in Antwerpen

Ik raad De Telefoon Reparatie Winkel aan iedereen aan die een defect heeft aan zijn smartphone of tablet. Ze gaan erg professioneel te werk en je staat zo weer super tevreden buiten. iPhone herstellen Antwerpen? Hier vind u hun adres:

De Telefoon Reparatie Winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
Tel: 0497639717
info@detelefoonreparatiewinkel.be