Maak kans op een gratis professionele bedrijfsvideo

Bedrijven maken bij Benek Online Marketing kans op een gratis bedrijfsvideo, ter waarde van €1.500. Het online marketingbureau wil de populariteit van video duidelijker onder de aandacht brengen en de voordelen van een bedrijfsvideo aandacht schenken. Bedrijven hoeven zich slechts in te schrijven met hun e-mailadres en betalen bovendien geen montagekosten of materiaalkosten wanneer zij de gratis bedrijfsvideo winnen.

Bedrijven zoeken doorlopend naar innovatieve mogelijkheden om zichzelf te presenteren, video vormt een uitgelezen medium. “We merken dat bedrijven in een zo kort mogelijke tijd veel informatie wensen te presenteren, het internet is een snel medium,” aldus Jurian de Waal van Benek Online Marketing. “Een online bedrijfsvideo helpt de sfeer te schetsen en informatie op een overtuigende manier over te brengen, het werkt stukken effectiever dan een stuk tekst of zelfs afbeeldingen en foto’s.”

Video heeft de toekomst

Video heeft volgens Benek Online Marketing (http://benekmarketing.nl) de toekomst, zij merken dat steeds meer bedrijven hier interesse in tonen. Door een gratis bedrijfsvideo ter waarde van €1.500 aan te bieden wil het bedrijf de mogelijkheden meer onder de aandacht brengen en de ontwikkeling een steuntje in de rug geven. Video biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van tekst en zelfs afbeeldingen of foto’s, via de winactie hoopt het bedrijf daarvoor meer publiciteit te genereren en de ogen van andere ondernemers te openen.

Voordelen van een bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo biedt een aantal belangrijke voordelen, het brengt de boodschap op een heldere wijze over en biedt bovendien de kans om de (werk)sfeer te schetsen. Het is mogelijk om een bedrijfsvideo te voorzien van een watermerk en direct op YouTube te laten plaatsen. Benek Online Marketing zorgt voor de professionele regio en vakkundige videobewerking, daarnaast werkt het bedrijf met een professionele cameraploeg om alles goed in beeld te brengen. Een bedrijfsvideo draagt sterk bij aan de online vindbaarheid (SEO) en maakt het mogelijk om een relatief grote hoeveelheid in een korte presentatie te steken.

Geen montagekosten en materiaalkosten

Bedrijven die willen deelnemen kunnen online (http://bedrijfsvideo.benekmarketing.nl) hun e-mailadres achterlaten en aangeven waarom zij de bedrijfsvideo verdienen te winnen. Benek Online Marketing kiest uit de inzendingen een winnaar en beloont die onderneming met een gratis bedrijfsvideo ter waarde van €1.500. Bovendien betaalt de onderneming geen montagekosten of materiaalkosten, de video is gratis en vormt daarmee een waardevolle prijs die iedere onderneming een stap verder kan helpen.