Hoe krijg ik mijn website Bovenaan in Google?

Voor vele ondernemers klinkt het als muziek in de oren om Bovenaan in Google te komen met de website. Het is namelijk zo dat een positie als deze veel bezoekers gaat trekken. Een bezoeker vindt het namelijk betrouwbaar wanneer een website hoog in de zoekresultaten scoort. Het voordeel hiervan is dat u meer bezoekers gaat krijgen en hopelijk ook meer omzet. En dat is natuurlijk het doel van iedere ondernemer. Wacht niet langer met geld verdienen en bekijk dit artikel zodat u weet hoe u Bovenaan in Google kan komen. 

Onderzoek

Voordat de website onder handen genomen kan gaan worden is het belangrijk om eerst onderzoek te gaan doen. Het is namelijk belangrijk om erachter te komen op welke zoekwoorden vaak gezocht wordt door de klanten. Dit kan in kaart gebracht worden door middel van een zoekwoorden onderzoek. Wanneer in kaart is gebracht welke zoekwoorden belangrijk zijn kan de volgende alinea gelezen worden. 

Technische optimalisatie

Het is voor Google belangrijk dat de website naar behoren werkt en daarom is de technische optimalisatie van grootst belang. Het is namelijk zo dat de laadsnelheid van een pagina goed moet zijn en daarnaast moet de pagina goed leesbaar zijn. Dit kan door een sitemap toe te voegen. 

Content optimalisatie

Het tweede onderdeel is het optimaliseren van de content. Dit kan door middel van de belangrijke zoekwoorden te verwerken in goedlopende teksten op de pagina’s. Deze teksten moeten uitleggen waar de desbetreffende pagina over gaat. 

Linkbuilding

Het laatste onderdeel is het verkrijgen van links van andere pagina’s door middel van linkbuilding. Dit is belangrijk, omdat dit Google in laat zien dat u een belangrijke pagina heeft. 

Begin vandaag nog

Zoals u kunt zien is het veel werk om Bovenaan in Google te komen. Het is een intensieve taak dat goed uitgevoerd moet worden. Dat is de reden dat u vandaag nog SAM Online Marketing in moet gaan schakelen.