Een blik op World Of Warcraft Legion

World Of Warcraft Legion is het nieuwste uitbreidingspakket van de super populaire MMORPG World Of Warcraft! World Of Warcraft Legion voegt een aantal nieuwe dingen toe waardoor de gameplay nog uitdagender wordt. En natuurlijk kan met dit pakket ook de levelcap overschreden worden van 100 tot 110! Dit zesde deel van de uitbreidingspakketten is een absolute must have, en daarom wil je niet te laat zijn met World Of Warcraft Legion kopen. Gelukkig heb je nog even de tijd; het spel komt pas 30 augustus op de markt. Maar als je geen zin hebt om te wachten kun je nu ook al de pre-order van World Of Warcraft Legion kopen! Verderop in dit artikel staan wat links om je te helpen met de pre-order World Of Warcraft legion kopen!

World Of Warcraft Legion kopen

World Of Warcraft Legion kopen is een goede keuze voor alle World of Warcraft spelers die op zoek zijn naar meer uitdagingen en mogelijkheden! In dit artikel lees je waarom dit pakket ook iets voor jou is! Zit je al heel lang bij het level limiet van 100 en wil je nu weleens verder? Met World Of Warcraft kun je nu verder levellen tot 110! Daarnaast kun je vanaf level 98 nu beginnen met een gloednieuwe class: de demon hunter hero class. Maar er is nog veel meer te ontdekken met dit uitbreidingspakket, zo is er een nieuw gebied bij Azaroth en zijn er meerdere dungeons, negen in totaal en twee raids toegevoegd. Als laatste zijn er nog de gespecialiseerde artifact weapons, speciaal voor jouw class! Ik ben in ieder geval al verkocht, en jij?

World Of Warcraft Legion bestellen

World Of Warcraft Legion bestellen is nu al mogelijk via de links in dit artikel. Deze handige linkjes leiden namelijk naar een online gamekey store waar de pre order van World Of Warcraft Legion te bestellen is. Geen offline winkel of pakketbezorging komt hier aan te pas omdat deze versie van World Of Warcraft Legion niet tastbaar is. Dat betekent dat zodra het uitbreidingspakket uit is gekomen je het meteen kan gebruiken, door de digitale download! Je moet voordat je dit pakket kunt installeren wel eerst de andere vijf pakketten hebben, anders werkt hij niet!

World Of Warcraft Legion bestellen