Computer Reparatie Roosendaal

Computer Reparatie Roosendaal

De Telefoon en Computer Reparatie Roosendaal is gespecialiseerd in het repareren van computers. Wij kunnen alles repareren of u nu een herinstallatie, nieuwe onderdelen of een upgrade nodig heeft? Wij hebben overal een oplossing op en repareren uw computer snel en zeer professioneel! Onze monteurs hebben namelijk al jaren ervaren en de juiste opleidingen, zij werken vol passie binnen ons bedrijf. Bij ons bent u zeker van de beste kwaliteit computer reparaties in Roosendaal.

Kijk mee tijdens uw computer reparatie

Omdat De Telefoon en Computer Reparatie Winkel Roosendaal betrouwbaar en eerlijkheid hoog in het vaandel hebben staan vonden wij het een leuk idee om alle klanten mee te laten kijken tijdens onze reparaties. Zo ziet u precies wat wij met uw computer doen en laten wij u zien dat wij niks te verbergen hebben. Dus voor uw computer reparatie Roosendaal moet u echt bij ons zijn. Buiten betrouwbaar en eerlijk willen we natuurlijk ook de beste zijn. Daarom repareren wij met originele onderdelen en doen we dit volgens de officiële reparatie richtlijnen van alle grote merken. Zo kunt u er zeker van zijn dat u computer reparatie bij ons in zeer goede handen is.

Water of vocht schade aan uw computer

Heeft u per ongeluk vloeistof over uw computer gemorst of is er op een andere manier vloeistof in uw computer terecht gekomen? Trek dan gelijk de stekker ui het stopcontact en zet de computer niet meer aan. Breng deze direct langs één van onze vestigingen en wij halen uw computer direct uit elkaar om deze grondig te reinigen. Na het reinigen kunnen wij uw computer gaan testen en u snel vertellen of er nog iets te redden is. Wij zullen er alles aan doen om uw computer weer in orde te maken. Lukt dit niet dan kunnen wij nog wel uw data redden. Deze gaat haast nooit verloren.