Uitbetalen via payroll

Is jouw eigen onderneming zo hard aan het groeien dat je binnenkort al het werk niet meer alleen aan kunt? Ben je al aan het nadenken over het aannemen van één of meerder nieuwe krachten om je bij te staan in het verwerken van alle opdrachten en het uitvoeren van alle klussen? Is er slechts één ding dat je tegenhoudt: de extra administratie? Denk eens na over alle mogelijkheden die het uitbesteden van deze administratie met zich meebrengen!

Administratie is een flinke klus met vele valkuilen

Het doen van de administratie is niet voor iedereen even plezierig en ook de tijd om die te doen ontbreekt nog wel eens. Het kan verstandig zijn om gebruik te maken van Payrolling, waarbij je werknemers worden aangenomen via een extern bureau en jij hen een vergoeding betaalt voor dit proces en voor het op zich nemen van alle administratieve zaken. Het zijn en blijven jouw medewerkers, maar de uitbetaling gebeurt via een derde partij.

Werk uit handen geven

Jij kunt dan ook bepalen wie er komen werken voor je en wat hu  taken zullen zijn, maar maar payroll neemt jou werk uit handen door deze mensen voor je aan te nemen. Bekijk vandaag nog de website van Payroll Select voor meer informatie en mogelijkheden die voor jou interessant kunnen zijn.