Over Scholten Panelen

Scholten Panelen is sinds 1980 werkzaam in de paneelbouw branche en is specialist op het gebied van laagspanningssystemen. U kunt terecht bij Scholten Panelen voor de assemblage van klemmenkasten tot aan grote laagspanningsverdelers. Standaard producten of volledig op maat gemaakte producten voor verschillende branches. Eigenlijk is alles mogelijk bij Scholten SPL.

In welke branches kunt u Scholten Panelen vinden?

Als paneelbouwer zijn wij in een heleboel verschillende branches aan het werk. U kunt ons vinden in de infrastructuurbranche het gaat hier om bedieningspanelen voor bijvoorbeeld bruggen of waterkeringen en sluizen. Maar ook de bediening voor allerlei soorten machines is iets waar u Scholten Panelen voor kunt inschakelen. Op maar gemaakt of serie producten alles is mogelijk.

Scholten Panelen is werkzaam in een heleboel verschillende industrieën. Zo ook in:

  • Farmaceutische industrie
  • Petrochemie
  • Offshore
  • Voedingsmiddelen branche
  • Papier en staalbouw
  • Scheepvaart

Eigenlijk kunt je het niet allemaal bedenken wat met panelen wordt aangestuurd. Zo ontzettend veel machines, boten, attracties en olieplatformen worden aangestuurd door middel van een paneel. Als expert op het gebied van paneelbouw kan Scholten Panelen alles omtrent de ontwikkeling, fabricage en plaatsing van de panelen.

Wilt u meer informatie? Ga dan snel naar de website van Scholten Panelen. En vraag meer informatie aan omtrent de producten. Want paneelbouw is een Vak!