Oplossen van een conflict

Het oplossen van een conflict verloopt niet altijd even gemakkelijk. Bent u op zoek naar een manier om een conflict op een volwassen en prettige manier op te lossen? Denk dan eens aan mediation. Mediation is een perfecte manier om een conflict op te lossen. Hierbij wordt er rekening gehouden met beide partijen en wordt er geprobeerd om samen tot een oplossing te komen. Bent u op zoek naar mediation in Arnhem? Hiervoor bent u bij HG-nus aan het juiste adres. Dit is de specialist op dit gebied.  

Mediation

Bij mediation krijgt u te maken met een onafhankelijke mediator die geen partij kiest. Het gaat erom dat u samen met de tegenpartij tot een oplossing komt waarmee beide partijen kunnen leven. Een mediator is de persoon die u en de tegenpartij tijdens dit proces begeleidt. U heeft zelf dus inspraak op de uitkomst van de oplossing. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een oplossing die door de rechter wordt bepaald.

Benieuwd?

Bent u benieuwd en heeft u behoefte aan meer informatie over mediation of bent u op zoek naar mediation in Gelderland? Surf dan snel een keer naar de website van HG-nus. Hier kunt u op uw gemak bekijken wat zij voor u zouden kunnen betekenen.