Last van wanbetalers?

Komt het u bekend voor? U heeft net een bedrijfje opgestart en klanten komen hun afspraken niet na. Dat kan uw bedrijf naar beneneden werken. Er komt namelijk te weinig geld binnen. Maar dit kan u ook gebeuren als uw bedrijf al wat groter is en u bent al wat langer bezig met het runnen van een bedrijf. Als uw bedrijf groter wordt komen er meer facturen binnen en wordt het lastig om dit allemaal nog zelf te beheren.

Debiteurenbeheer

Bij Incassobureau Pro kunt u genieten van ons debiteurenbeheer. Wij regelen uw financiële zaken. Wij begrijpen dat leveren van diensten en producten een drukke taak is en dat hier veel tijd in zit. Dit is wel het gene waar u het liefst uw tijd in steekt. Bij het hebben van een zaak komen onverwachte zorgen als zoals het versturen van facturen en het bijwerken van betalingen en debiteurengegevens. Het beheren van de debiteurengegevens kan een lastige taak worden als uw debiteurenbestand groot is. U kunt uw debiteurengegevens uit handen geven aan een incassobureau. Op die manier heeft u geen zorgen meer dat uw debiteurengegevens bijgewerkt moeten worden, dit wordt dan allemaal voor u gedaan.

Incassobureau inschakelen

Bent u geïnteresseerd en wilt u dit wel maar weet u niet hoe u een incassobureau moet inschakelen? U kunt bij ons op de website uw bedrijf en uw wens wat u van ons wilt invullen bij offerte aanvraag. Dit is geheel vrijblijvend en u krijgt van meerdere incassobureaus een offerte met daarin hun kosten. U kunt voor uzelf en het bedrijf de beste offerte eruit zoeken. Zo betaalt u wat u wilt. U heeft dan geen zorgen meer en ook bij eventuele wanbetalers schakelt het incassobureau een deurwaarder in, wel in overleg met u natuurlijk. Met het incassobureau heeft u al uw zaakjes mooi op orde.