Keuken renovatie was erg succesvol

Een keuken renovatie was erg succesvol bij ons in het huishouden. Waarom? Nou wij, mijn vrouw en ik hadden laatst een heel erg oud pand gekocht en wisten niet wat we  hier nu mee moesten doen. We konden het plat gaan gooien, maar dat is natuurlijk ook niet de bedoeling van het kopen van een huis. Wanneer je een huis koopt dan koop je het huis en niet de grond, anders moet je gewoon een grond stuk van de gemeente kopen en daar jou perfecte woning opbouwen. Het is namelijk ook zonde van de huizen die vroeger zijn gebouwd en anders zo zonder enkele waardering weer zouden worden afgebroken.

Wat te doen?

Wij wilden onze oude boerderij dus helemaal gaan renoveren. Daar moet je dus aan een hele renovatie die enkele weken, wat zeg ik, enkele maanden heeft geduurd. De hele familie is er maandenlang mee bezig geweest. We wilden van alles en konden ook van alles, maar de keuken renoveren was voor ons iets te moeilijk. Daar hebben we destijds ook voor gekozen. We hebben hiervoor iemand ingehuurd die de keuken helemaal mooi heeft gerenoveerd. We waren erg tevreden en kunnen het dan ook iedereen heel erg aanraden.

Meubelspuiterij

Het is daarnaast ons ook niet gelukt om de meubels mooi te over spuiten. Daar hebben we destijds ook iemand voor ingehuurd. Heeft u hier ook interesse in? Klik dan op de kop van deze alinea.