Het merk HK Living lijkt een gigantisch succes

Laatst zijn mijn vrouw en ik op een beurs geweest bij de plaatselijke woonaccessoires verkoper. Het was vooraf nog helemaal geen bekend merk maar nu kan ik wel zeggen dat het zeker iets is om rekening mee te gaan houden. Zo hebben wij ook dit merk nu staan en we zijn heel erg tevreden. Zelfs zo tevreden dat we nu het merk ook gaan verkopen en dit niet alleen aan bekenden, maar we zijn een webshop begonnen. We willen het dus gangbaar maken voor iedereen. HK living praat ik dan over.  

Webshop

Tijdens de laatste bijeenkomst die wij bij hebben gewoond over het beginnen van webshop kwam allereerst naar voren dat je goed weet wat je doet. Je moet namelijk mee met de ‘grote’ jongens en dat is nog niet niets. Die grote jongens weten namelijk precies wat ze doen, staan voor kwaliteit en weten hoe ze de kleintjes het makkelijkst kunnen uitschakelen. Mede daarom zijn wij ervoor gewaakt. Geluk voor ons, maar het merk HK living is nog niet zo heel erg goed online vindbaar.

HK living online gaat een gigantisch succes voor ons worden en daar worden wij heel erg blij van. We zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet en dat willen we ook graag zo houden. Over een jaar zien we wel weer waar we staan.