Eigen ondernemer? Schaf een bedrijfswagen aan!

Heeft u plannen om een eigen ondernemer te worden? Bijvoorbeeld door goederen te vervoeren of het vervoer van personen. Een eerste stap is dan de huur van een bedrijfswagen. Maar dan heb je wel een goed bedrijf nodig waar je van kan huren, leasen of zelfs kopen.  Een bedrijf wat dit voor u kan doen is Veenhuizen Bedrijfsauto’s.

Een breed assortiment voor verschillende doeleinden!

Een bedrijfsauto leasen kan voor uiteenlopende doeleinden. Heb je bijvoorbeeld plannen om rolstoelvervoer te organiseren? Kies er dan voor om dit in je busje te laten inbouwen. Want alleen op die manier kan veilig een rolstoel worden vervoerd. Maar ook is het mogelijk om andere type van bedrijfswagens te leasen. Bijvoorbeeld een auto waarin je post kan sorteren zodat je hiermee deze zaken op een georganiseerde wijze kan laten bezorgen.

Kopen of leasen, kan allebei!

Het is bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s mogelijk om een auto te kopen maar ook om te leasen. Zeker als je net begint is het misschien een goed idee om een leasewagen aan te schaffen. Als je zelf nog een auto hebt staan kan je er ook voor kiezen om deze in te ruilen bij Veenwagen bedrijfsauto’s.  Zo levert het ook nog iets op! Voor meer informatie en contactgegevens surf je naar de website.