Betaalbaar, Voordelig en Veilig

Taxi in Den Bosch

Vanaf 1 oktober 2017 rusten wij onze taxi uit met de myPOS betaalterminals. Er zijn veel taxibedrijven in Den Bosch die geen betaalterminal hebben en met een contant geld werken. Bij Taxi DenBosch merken dat de vraag vanuit onze klanten kring om voornamelijk met een pinpas of met een creditcard te betalen. Zo willen wij onze klanten een service aan bieden in Den Bosch. Het resultaat zal zijn een veiligere manier van betalen in een Taxi Den Bosch.

Speciaal voor vaste klanten hebben wij nu een nog scherpere tarief dan we al hadden:

  • Taxi Den Bosch naar Schiphol Airport € 125,-
  • actie loopt t/m 31 december 2017.
  • gebruik de promotiecode MIJNTAXI

Op donderdag 1 oktober wordt weer de start geven voor een Taxi naar Schiphol Airport of Eindhoven Airport vanuit Den Bosch. Het is de juiste moment om voor een taxi van Taxi DenBosch te kiezen die u veilig en optijd brengt naar een luchthaven van uw keuze. Wij zijn ook te vinden op het Centraal station van Den Bosch.

Bij Taxi Den Bosch is het telefoonnummer niet verborgen achter twaalf schermen. U hoeft ook niet eerst door een FAQ heen te worstelen om vervolgens een terugbelformulier in te vullen. Wij vinden het juist leuk als u belt. Kunnen we uw vragen beantwoorden, iets uitleggen of enthousiast vertellen hoe goed onze betaalautomaten zijn. Dus sla ons nummer 073 611 23 23 op.