Belgie & vermogensbeheer vergelijken

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had.  Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”  Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Er gebeuren altijd veel dingen gedurende de week, maar de hoofrolspeler blijft toch Griekenland. Maandag begon men enthousiast. Een oplossing voor de schuldencrisis was dichtbij. Althans volgens de Grieken. De beurzen sloten in de plus. Dinsdag kwam Duitsland al naar buiten dat er nog geen oplossing was, maar wel wat vooruitgang, de beurzen daalden. Woensdag reageerde de Grieken met een eigen oplossing, die zeker zou werken. De beurzen sloten in de plus, maar op donderdag werd duidelijk dat dit feest geen doorgang zou vinden en de beurzen daalden weer. Oh ja, er waren ook nog banencijfers op vrijdag. De analisten hadden 225.000 nieuwe banen verwacht in de maand mei, dat waren er 280.000. Het gaat dus goed met de economie zou je zeggen. Maar dan zal de FED haar rente gaan verhogen, dus dat drukte de markten weer een beetje. Kortom een rommelige week. De Nasdaq kon met een miniem verlies de week sluiten. De S&P 500 verloor 0,7%, terwijl de Dow-Jones 0,9% verloor.